• Τύπος:
  • Κατηγορία:

Συνδρομές – Παραγγελίες & Πληρωμή

Το Your Soccer University σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τη μέθοδο πληρωμής για την συνδρομή σας ή την παραγγελίας σας:

1. Με κάρτα μέσω της Τράπεζας Πειραιώς

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα yoursocceruniversity e-shop είναι απόλυτα ασφαλής. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα προσωπικά δεδομένα. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα στο yoursocceruniversity e-shop είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς όταν σας ζητούνται τα στοιχεία της κάρτας σας έχετε ήδη μεταφερθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας και η χρέωση γίνεται αυτόματα την στιγμή εκείνη χωρίς την διαμεσολάβηση κανενός φυσικού ατόμου. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Η υπηρεσία πιστοποίησης κατόχου κάρτας παρέχεται από την Τράπεζα, σε συνεργασία με τρίτους παρόχους. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας. Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας, ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας σας, σε συνεργαζόμενο με την Τράπεζα, τρίτο πάροχο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.

Επιλέξτε Verified by Visa και MasterCard SecureCode για περισσότερες πληροφορίες.

2. Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω Stripe

3. Πληρωμή μέσω Paypal

4. Με Τραπεζική μεταφορά/ κατάθεση

Εάν δε σας εξυπηρετεί  ή δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠEΙΡΑΙΩΣ:
Αριθμός Λογαριασμού: 6024148816199
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR97 0171 0240 0060 2414 8816 199
ΒΙC (Bank Identifier Code) : PIRBGRAA
Δικαιούχος Λογαριασμού: Μπεκρής Βασίλειος Ευαγγέλου (SIGMA SPORTS HELLAS)

 

Scroll to top